Cosy morning

Idag fick jag äntligen sova ut och ta igen lite sömn-så skönt! Och när jag vaknade så vaknade jag upp bredvid min kille och blev genast på bra humör. ♥ För första gången nånsin vakande Simon faktiskt före mig haha, annars är det alltid tvärt om! Efter lite frukost satte vi oss i soffan med varsin kopp och sitter fortfarande kvar,  jag tror detta kommer bli en lugn och mysig dag. 😀

20140208-130047.jpg

20140208-141004.jpg

PUSS ♥

1 kommentar

1 kommentar till Cosy morning

  1. LORISSA LOVEBOMB skriver:

    Det verkar ju supermysigt, verkligen supermysigt 🙂 Jag sitter också i soffan och gosar, men snart ska jag ut och köpa bröd och sådant från marknaden. Det känns också bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida