Too cool for school

Har varit jättefint väder idag, både varm och soligt, så jag har varit på skitbra humör hela dagen! Kan ju dock bero lite på att det är fredag också… 😉

Jag lyckades även hålla humöret uppe under min trippeltimme i matte och jag lyckades till och med att jobba på bra på  alla tre lektionerna! Nästan så att jag förtjänar en applåd. 😀 Somnade inte ens på genomgångerna idag vilket nog är ett personligt rekord eller nått haha. Vi har börjat med något som heter vektorer om någon undrar och jag tycker det är kul då det är så himla lätt!

Förutom matten har jag även börjat fila lite på mitt muntliga nationella i svenska som jag ska ha om två veckor. Världens tråkigaste  tema  ”Hur skriver man”  ska jag hålla ett 5 minuters tal om, men tack vare Frida (du är bäst!) så har jag en jättebra ide! 😀 Någon mer som ska göra det provet?

20140425-204232.jpg

20140425-204248.jpg

 

PUSS ♥

1 kommentar

1 kommentar till Too cool for school

  1. Felicia skriver:

    Sv: Vi har funderat lite på cocker spaniel,men inte bestämt riktigt än 😀
    Haha ja du hade rätt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida