Winter wonderland

När jag kom fram till Boden och hem till lägenheten gick jag och Simon direkt för att handla då jag var sjukt hungrig. En kycklingbaugette senare var lite gladare och vi hade sedan en mysig kväll i soffan med chips oh ett avsnitt av Vikings. 😀

Lördag morgon började med att jag gjorde en varsin smoothie till mig och Simon. Dom drack vi sedan medan vi kollade på Scooby Doo haha. Sedan bakade jag lite chocolate chips cookies, som vanligt när jag är här uppe. 😉 Lagom till att kakorna var klara så var det dags att promenera till stan för en liten shoppingtur med Sofie. Vi gick runt och letade efter en födelsedagspresent till Jessi vilket visades sig vara ganska svårt. Men efter någon timme hade vi hittat några saker som vi trodde hon skulle gilla! 😀

Jag tycker btw att de är sjukt fint med all snö här i Boden. 😀 Jag har varit lite orolig över att jag inte sa trivas i Boden pga av att det är så kallt på vintern…Men med tanke på att jag blir på bra humör så fort jag går ut, tack vare snön, så tror jag att jag klarar några minusgrader till haha. 😉

IMG_4831.JPG

IMG_4840.JPG

1 kommentar

1 kommentar till Winter wonderland

  1. Mamma skriver:

    E riktige jamtlandstous

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida