Gårdagens outfit!

Förra året firade jag också midsommar i Boden och trots att det var kallt och regnade så hade jag klänning på mig… Gissa vem som tappade känseln i låren på väg hem? Jo, jag.

Så jag var helt inställd på att ha jeans på mig igår för att inte göra om samma misstag, men det blev andra planer då det ju var både varmt och fint väder! Så jag invigde istället min nya klänning som jag fick på Bubleroom-eventet för några veckor sedan. Väldigt skön klänning med en färg (korall?) som faktiskt fick mig att se mindre blek ut haha, perfekt! 😀

IMG_8996IMG_90555IMG_9012

2 kommentarer

2 kommentarer till Gårdagens outfit!

  1. DamonGaimb skriver:

    Nicely put. With thanks. fluconazole

  2. Mamma skriver:

    Hej snygging, vilken vacker klänning. Du passade väldigt bra i den. Syns imorgon måndag. Kramar i massor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida