Shutup & squat.

Ännu en dag på jobbet utan särskilt mycket uppgifter, men istället för att bara sitta och stirra ut i intet hittade jag på egna arbetsuppgifter. Så hela min förmiddag gick åt till att städa verkstaden ordentligt! Efter lunch lastsäkrade jag en container och åkte lite ärenden innan jag till slut avslutade dagen med ett pass på gymmet. Ben och rumpa tränade jag idag i ett nästan tomt gym vilket ju alltid är extra skönt! 😀

Under passet så testade jag att dricka OneAmino från Fitnessguru med smak av äpple. För det 1:a så var den sjukt god (tänk er äppeljuice fast lite syrligare typ!) och för det 2:a så kände jag mig ovanligt pigg och fräsch. 😀 Resten av påsarna med aminosyror ska jag försöka att inte dricka upp utan istället ge bort till lite vänner, har även en hel del påsar med OneHeat (fettförbrännare) ifall någon är sugen på att testa? 😀

11185665_10204118033814238_923341860_n

1 kommentar

1 kommentar till Shutup & squat.

  1. Tack för din kommentar, ska absolut prova det! 😀 Kram!
    http://fames.se/koehler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.